Meteen naar de inhoud

Schenk nu

Schenkingen vormen de ruggengraat van Stichting Vrienden Vrijeschool Amsterdam West en zijn van onschatbare waarde voor het bestaan en de bloei van onze school. Het vormt de kern van onze missie om het vrijeschoolonderwijs te bevorderen en te verrijken. Hier is waarom deze donaties belangrijk zijn:

Financiering van essentiële programma’s en projecten
Schenkingen stellen ons in staat om programma’s en projecten te financieren die niet worden gedekt door reguliere financiering. Deze omvatten kunstzinnige vakken, jaarfeesten, bijzondere activiteiten en nog veel meer.

Verbetering van de leerervaring
Schenkingen dragen bij aan een rijkere leerervaring voor de kinderen. Ze helpen bij het aanbieden van creatieve en kunstzinnige activiteiten, die van onschatbare waarde zijn voor de persoonlijke ontwikkeling van elk kind.

Inzet van medewerkers
Door schenkingen kunnen we leraren en medewerkers ondersteunen bij het bieden van hoogwaardig onderwijs en het organiseren van evenementen en festiviteiten die het schoolleven verrijken.

Toegankelijkheid voor iedereen
Schenkingen helpen ook om het vrijeschoolonderwijs toegankelijk te maken voor gezinnen met verschillende financiële achtergronden.

Vieren van de jaarfeesten
Tradities zoals jaarfeesten zijn van onschatbare waarde voor het vrijeschoolonderwijs. Schenkingen helpen bij het organiseren en vieren van deze evenementen, waardoor kinderen zich kunnen verbinden met de natuurlijke wereld en seizoenen.

Samen bouwen aan een sterkere gemeenschap
Schenkingen creëren een gevoel van gemeenschap en saamhorigheid onder ouders, vrienden van de school en de bredere gemeenschap. Ze stellen ons in staat om samen te werken aan een betere toekomst voor onze kinderen.

Elke schenking is een investering in de toekomst van onze kinderen. Het helpt hen bij het ontwikkelen van vaardigheden, creativiteit en veerkracht wat hen zal bijstaan in hun verdere leven.

Kortom, schenkingen vormen de kern om onze kinderen te voorzien van een rijke, inspirerende leeromgeving en -inhoud. Elk bedrag, groot of klein, draagt bij aan het verwezenlijken van onze missie en het creëren van een betere toekomst voor onze kinderen. Wij zijn erg dankbaar voor de vrijgevigheid van onze vrienden.

Word vriend

Word vriend van onze stichting en meld je aan. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rond Vrienden Vrijeschool Amsterdam West.