Meteen naar de inhoud

Het stichtingbestuur

De Stichting Vrienden Vrijeschool Amsterdam West, opgericht eind 2022, is een uitvoerende organisatie zonder betaalde medewerkers. Onze bestuursleden – ouders van de school – voeren de stichtingsactiviteiten uit en worden hierbij ondersteund door betrokken ouders. Hieronder stellen we graag onze bestuursleden aan u voor:

Maurits van Balen Blanken
Voorzitter

Maurits is ondernemer en adviseert ondernemingen en ondernemers op het gebied van overnames, financieringen en strategische vraagstukken. Maurits zet graag zijn netwerk en expertise in voor de Vrijeschool Amsterdam West. Maurits is de vader van Vesper uit klas 3.

Lucas van Manen
Secretaris

Lucas werkt in het dagelijks leven als project- en verandermanager voor opdrachtgevers uit bedrijfsleven en overheid, met een focus op ‘zingeving op de werkvloer’. Lucas is oud-leerling van onder andere de Geert Grooteschool en draagt het vrijeschoolonderwijs een warm hart toe. Hij is vader van Duco in klas 3 en Jua in klas 1.

Wouter van der Heijde
Penningmeester

Wouter werkt aan duurzaamheid. Door de burgemeester en wethouders van Zaanstad strategisch te adviseren zorgt hij dat de energietransitie vaart krijgt. Zijn organisatie- en netwerkvaardigheden zet hij ook graag in voor de Vrijeschool Amsterdam West. Wouter heeft zelf op een vrijeschool gezeten en is de vader van Eeya uit klas 4.